Κοινωνία

12/10/15 17:25

τελ. ενημ.: 12/10/15 17:25

Ημερίδα για την πρακτική άσκηση

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ημερίδα με θέμα «Πρακτική άσκηση: ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου» διοργανώνει το γραφείο πρακτικής άσκηση της δομής απασχόλησης και σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης και Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών στη Χίο, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απολογισμός του προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης από τα Τμήματα της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου. Θα συμμετέχουν φορείς-επιχειρήσεις για να παρουσιάσουν τα οφέλη που αποκόμισαν από φοιτητές/τριες που έχουν απασχολήσει στο χώρο εργασίας τους, στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης καθώς και ασκούμενοι/ες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την πρακτική τους άσκηση για να παραθέσουν την εμπειρία τους.

«Η Πρακτική Άσκηση αποτελεί τη σύνδεση της ακαδημαϊκής γνώσης με την αγορά εργασίας και θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους φοιτητές/τριες και την τοπική κοινωνία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του υφιστάμενου προγράμματος αλλά και τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται ενόψει το νέου κύκλου του έργου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση