16.1.2023 15:38

Η χοροεσπερίδα του ΠΕΣΑΕΝ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με αφορμή την χοροεσπερίδα και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Θεοδοσίου απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε εταιρίες και προσωπικότητες που διακρίθηκαν στον χώρο της ναυτιλίας.

Η ανακοίνωση του ΠΕΣΑΕΝ

Πιο συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις ναυτιλιακές εταιρίες LIVANOS HELLAS και ALPHA GAS, οι οποίες διαθέτουν γραφεία στη Χίο και είναι ανέκαθεν γνωστές για την στήριξη τους απέναντι στον Χιώτη ναυτικό.

Παράλληλα, ο Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Παριάρος Μιχαήλ έλαβε τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση των υπηρεσιών του κατά την διοίκηση του Λιμεναρχείου της Χίου, της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών.

Η τελική τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Πλοίαρχο Κυλαδίτη Ζαχαρία για την διάσωση 965 ναυαγών από ένα κρουαζιερόπλοιο το 1993, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει τιμηθεί ποτέ από καμία Αρχή ή Οργανισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Έπειτα, τιμήθηκαν με επαίνους κ. Μανωλάκης Λουκάς Αντιπρόεδρος του συλλόγου και ο κ. Αφέντης Γιάγκος έφορος του Συλλόγου μας και Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Ναυτικών Θυμιανών «Άγιος Ευστράτιος».

Ο Σύλλογος μας δεν έλλειψε να βραβεύσει με επαίνους συνολικά τέσσερεις σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών και Χίο, δύο εκ των οποίων είναι ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, η Κορεξενού Αφροδίτη που είναι ταμίας του Συλλόγου και τελειόφοιτη σπουδάστρια στην ΑΕΝ Χίου, η οποία βραβεύτηκε από τον πρώην διοικητή της ΑΕΝ Χίου κ. Δανιήλ Νικόλαο και ο Τόπακας Εμμανουήλ που είναι έφορος του Συλλόγου και Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού.

Η χοροεσπερίδα είχε συνολικά πολύ μεγάλη συμμετοχή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έντονα όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ