30.4.2012 19:36

Η Χίος στο TRAVEL BOOK

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τρελές πωλήσεις στα περίπτερα της πόλης έκανε το Εθνος του σαββάτου στο οποίο περιέχονταν το ένθετο περιοδικό TRAVEL BOOK με αφιέρωμα στη χίο και τη Λέσβο. Μοναδικές φωτογραφίες, περιγραφές για τη μαστίχα, τα μεσαιωνικά χωριά, τα βορειόχωρα, τον Κάμπο, το ρουκετοπόλεμο κ.λπ  πλαισιωμένα από εκπληκτικές φωτογραφίες όπως αυτή με τις χιώτικες πόρτες  αποτελούν την έκδοση που πραγματικά μπορεί να αποτελέσει συλλεκτικό κομμάτι.
Το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε μήνα  με το ΕΘΝΟΣ του Σαββάτου,  στο μεγαλύτερο τιράζ που προβλέφθηκε ποτέ για αντίστοιχη έκδοση. Αυτό είναι, άλλωστε, και ένα κρίσιμο ατού του περιοδικού, καθώς δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις κάθε περιοχής να αποκτήσουν πρόσβαση σε  ένα βήμα αναγνωσιμότητας μεγάλου βεληνεκούς. Έτσι μπορεί κανείς  να αντιληφθεί το πόσο μεγάλη αξία έχει η προβολή του τόπου μας και των επιχειρήσεων του σε ένα τόσο μεγάλης εμβέλειας έντυπο.
Κάθε τεύχος του Travel Book δεν είναι απλώς ένα κομμάτι της Ελλάδας  αλλά μια πραγματικά συλλεκτική σειρά ταξιδιωτικών οδηγών με προγραμματισμένη θεματολογία και κάθε τόμος αποτελεί ένα ξεχωριστό, αυτόνομο μέρος μιας αυθεντικής ελληνικής ταξιδιωτικής εγκυκλοπαίδειας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ