22.5.2013 15:33

Χαρτί στα δίχτυα τους

ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με νέο look  και πιο λειτουργικοί άρχισαν να τοποθετούνται και πάλι στο εμπορικό κέντρο της πόλης οι μεγάλοι συρμάτινοι κάδοι ανακύκλωσης του χαρτιού της εταιρίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, που είχαν αποσυρθεί για να μετασκευασθούν με στόχο να γίνουν λειτουργικότεροι, ενώ κάποιοι από αυτούς θα εγκατασταθούν σε νέα σημεία, όπου δεν θα θίγουν την αισθητική του χώρου.                                                                                                       Οι πρώτοι πέντε από τους είκοσι συνολικά που θα εγκατασταθούν, επενδύθηκαν εσωτερικά με πλέγμα που τους επιτρέπει  να συγκρατούν και τα μικρά δέματα και εγκαταστάθηκαν από χτες το πρωί στις οδούς Απλωταριάς, Αργέντη, Ροδοκανάκη,  Κανάλα και Καλοπλύτου.
Το επόμενο διάστημα οι κάδοι και τα σημεία αποκομιδής θα αυξηθούν, αφού έχει διαπιστωθεί ότι εξυπηρετούν τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ