9.8.2014 19:43

Γεγονός η ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑΛ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Η ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης και συλλογικής προσπάθειας αναφέρει ο βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος με αφορμή τη δημοσίευση στο φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης της ίδρυσης εσπερινού ΕΠΑΛ μη παραλείποντας να επισημάνει και τα θετικά της λειτουργίας αυτού του σχολείου για τη μόρφωση και την επαγγελματική κατάρτιση των μαθητών.Αναλυτικα΄η δήλωση του βουλευτή έχει ως εξής: «Η ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη δημιουργία εσπερινού ΕΠΑΛ στη Χίο, σε συνδυασμό με την καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών είχαν ως αποτέλεσμα τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του σχετικού ΦΕΚ (τεύχος Β’ 2099, 31.07.2014) ίδρυσής του.

 

Η παραπάνω επιτυχία έχει διττό χαρακτήρα, όχι μόνο, γιατί ανοίγει ένα σχολείο που θα καταρτίσει και θα επιμορφώσει, αλλά γιατί αποδεικνύεται ότι, όταν συνεργαζόμαστε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό στόχο, δεν μπορεί παρά να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ