3.6.2013 15:59

Γάμος αλά... Χιώτικα

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Μια άλλη προοπτική, αυτή του προορισμού για γαμήλιες τελετές μπορεί να δημιουργηθεί για το νησί μας και το δρόμο φαίνεται ότι άνοιξαν προς αυτήν την κατεύθυνση, άθελα τους ένα ζευγάρι Αυστριακών που επέλεξαν τη Χίο για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Την Παρασκευή στο δημαρχείο της Χίου, ο αντιδήμαρχος Ν. Μαρτάκης επικύρωσε το γάμο των δυο νεαρών Αυστριακών, που για πρώτη φορά ήρθαν στο νησί επιλέγοντας το εκ των προτέρων, μετά και την έναρξη των πτήσεων τσάρτερ, για να παντρευτούν.

«Ήταν μια ευκαιρία για μας λόγω της νέας αεροπορικής γραμμής να επισκεφτούμε άλλο ένα ελληνικό νησί μια που λατρεύουμε την  Ελλάδα κι επιλέξαμε τη Χίο για να παντρευτούμε» είπαν, με τον επί χρόνια διαμένοντα στην Αυστρία Γ. Ζαχαριάδη να εκτελεί χρέη μεταφραστή.

Οι ίδιοι αν και λόγω των ετοιμασιών για το γάμο, δεν έχουν προλάβει να δουν και πολλά από το νησί μας, δήλωσαν ότι τους αρέσει πολύ και ότι τις επόμενες μέρες θα το γνωρίσουν καλύτερα.

Το ζητούμενο είναι αυτός ο γάμος των δυο νεαρών από το Linz της Αυστρία ςνα αποτελέσει προπομπό και για τους επόμενους και γιατί όχι μπορεί και η Χίος με την κατάλληλη προώθηση να αποτελέσει προορισμό για ονειρικούς γάμος, εντός ή εκτός δημαρχείου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ