2.11.2016 10:13

Εξάγουμε κοκτέιλ

Τείνει να μας γίνει συνήθεια η συμμετοχή και διάκριση των bartender στη Χίου σε διαγωνισμούς για τα καλύτερα κοκτέιλ, δείγμα κι αυτό του υψηλού επιπέδου και του επαγγελματισμού που τους διακρίνει.

Ο Ιάκωβος Κωνσταντάς από το Oz cocktail bar συμμετέχει στον ελληνικό τελικό του Nikka perfect serve, διεκδικώντας μια θέση στον ευρωπαϊκό τελικό!

Στο Nikka perfect serve σημασία δεν έχει μόνο το cocktail που θα φτιάξει ο bartender αλλά και η φιλοξενία που θα προσφέρει. Κάθε κριτής του διαγωνισμού έχει το δικό του ρόλο και ο bartender καλείται να του προσφέρει το Nikka cocktail ή whisky serve που του ταιριάζει. Στον τελικό αναδεικνύονται οι πραγματικές γνώσεις των μπαρτέντερ, αφού τους αναγκάζει να μην προετοιμάσουν κανένα από τα συστατικά τους. 

Παράλληλα στις 8 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Κουτσουράδης bartender του 44 bar coffee shop με επίσης πολλές περγαμηνές και διακρίσεις, θα συμμετέχει PlantationZombieCocktailCompetition2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Bar Show στις 08/11. Η συμμετοχή του Γιάννη Κουτσουράδη θα γίνει με το cocktail killing the devil.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ