21.3.2023 18:15

Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια Δημάρχου σε Γ. Αργυράκη και Γ. Σκανδάλη

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκ μέρους του χιακού λαού εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τον άξιο συμπολίτη μας, αντιναύαρχο Λιμενικού Σώματος Γιάννη Αργυράκη, ο οποίος αποστρατεύθηκε με το βαθμό του α’ υπαρχηγού του Σώματος, έπειτα από μία σπουδαία σταδιοδρομία στο Λιμενικό Σώμα και μία τεράστια προσφορά προς την Πατρίδα μας μέσα από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε. Οι γνώσεις του σε συνδυασμό με τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά και τις ικανότητές του τον ανέδειξαν ως ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος που βρέθηκε σε όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, γεμίζοντας με περηφάνια και όλους εμάς για τον εξαίρετο αυτό συμπολίτη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλα τα επίπεδα.

Συγχρόνως, θερμά είναι και τα συγχαρητήρια προς τον επίσης συμπατριώτη  Γεώργιο Σκανδάλη, ο οποίος έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις του ανωτάτου συμβουλίου κρίσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κρίθηκε διατηρητέος στην θέση του υποναυάρχου Λ.Σ. – ΕΛΑΚΤ. Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια στα υψηλά του καθήκοντα.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ