20.9.2022 11:29

Ενημερωτική συνάντηση για τη δράση και τα μελλοντικά σχέδια της "Βροντάδος Ενεργειακή"

Η Προμηθευτική Ομηρούπολης ΑΕ ΟΤΑ, σε συνεργασία με την Ενεργειακή Κοινότητα Πρώην Δήμου Ομηρούπολης Περιορισμένης Ευθύνης  “Βροντάδος Ενεργειακή”, πραγματοποιεί συγκέντρωση - ενημέρωση στο Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου (Φ.Ο.Β), την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων του Βροντάδου, των Ιδιωτών μετόχων της Προμηθευτικής Ομηρούπολης καθώς και των πολιτών της Χίου, για την αναδιοργάνωση της Προμηθευτικής, καθώς και τους σχεδιασμούς της Ενεργειακής Κοινότητας “Βροντάδος Ενεργειακή”

Σκοπός της συγκέντρωσης αυτής είναι να ενημερωθούν οι ιδιώτες μέτοχοι της Προμηθευτικής ΑΕ ΟΤΑ για την πορεία και το σχέδιο δράσης της Προμηθευτικής, σχετικά με τις μετοχές που έχουν στην κατοχή τους. Θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα πλάνα της Προμηθευτικής για τη νέα χρονία, πως επηρεάζονται οι μέτοχοι από αυτά και πως μπορούν να επωφεληθούν μέσα από την αναδιοργάνωση της Προμηθευτικής. 

Στη συνέχεια, θα γίνει παρουσίαση του σχεδίου δράσης του Συνεταιρισμού της Ενεργειακής Κοινότητας  “Βροντάδος Ενεργειακή”. Θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πως ακριβώς η “Βροντάδος Ενεργειακή” πρεσβεύει την παραγωγή πιο οικονομικού και οικολογικού ρεύματος και πως μπορούν οι κάτοικοι του Βροντάδου, οι ιδιώτες μέτοχοι, καθώς και οι απλοί πολίτες να επωφεληθούν από τη δράση αυτή. Στη συνέχεια, θα γίνει ενημέρωση για το πως μπορούν οι κάτοικοι να συμμετέχουν στο έργο της “Βροντάδος Ενεργειακή”, τι ενέργειες θα χρειαστεί να γίνουν από μέρους όσων επιθυμούν να γίνουν μέλη και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα δράσης μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Τα ζητήματα Ενέργειας και περιβάλλοντος μας αφορούν όλους. Όλοι μαζί, ας δώσουμε το παρόν στη συγκέντρωση αυτή και ας προβάλλουμε τη στήριξή μας σε αυτό το νέο εγχείρημα. Εξάλλου, είναι Ηλίου φαεινότερο, ότι η Ισχύς εν τη ενώσει…

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ