5.3.2017 14:20

Εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Τυπική και διαδικαστική ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για την εκλογή του νέου Προεδρείου του,της Οικονομικής Επιτροής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Είχε ανακοινωθεί ήδη από τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Γ. Γεωργιάδη για τη θέση του προέδρου κι έτσι ήδη εκ προοιμίου το ενδιαφέρον είχε στραφεί στην ψηφοφορία όπου πιθανά να καταγράφονταν τυχόν απώλειες-ψήφος δυσαρέσκειας από τον συνδυασμό του δημάρχου.

Από τη συνδρίαση απουσίαζαν πέντε σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου Μ. Μπελέγρης, όπως και ο Ιακ. Αμύγδαλος από την πλευρά της πλειοψηφίας.

Από τον συδυασμό του Π.Λαμπρινούδη προτάθηκε για τη θέση του αντιπροέδρου ο Β.Μυριαγκός και για τη θέση του Γραμματέα από τον συνδυασμό της Ερμ. Φρεζούλη η Δέσποινα Τσαρδάκα. Δεν πρότεινε κανέναν ο Μ. Σκούφαλος εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τοπεριεχόμενο του νόμου «Καλλικράτη».

Η ψηφοφορία

Με 25 ψήφους υπέρ και 11 κατά εκλέχθηκε ο Γ. Γεωργιάδης πρόεδρος,με 30 ψήφους υπέρ και έναν κατά ο Β. Μυριαγκός αντιπρόεδρος και επίσης με 30 υπέρ 5 κατά και 1 άκυρη η Δ. Τσαρδάκα Γραμματέας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ