17.11.2021 19:01

Εκ νέου στο τιμόνι της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου η Αντιγόνη Μαϊστράλη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 16 ης Νοεμβρίου 2021, συνεδρίασε αμέσως μετά και συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: κ. Μαϊστράλη Αντιγόνη Αντιπρόεδρος: κ. Φεγγουδάκης Πέτρος Γενικός Γραμματέας: κ. Συράκης Ιωάννης Ταμίας: κ. Πλουμή Αυγερινού-Παϊδούση Έφορος : κ. Τομάζου Μαρκέλλα.

Αμέσως μετά, η Πρόεδρος της ΕΞΧ κ. Μαϊστράλη Αντιγόνη δήλωσε τα εξής:

«Η καθολική συμμετοχή των μελών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις Αρχαιρεσίες του σωματείου μας είναι η μεγαλύτερη Τιμή για τον κλάδο μας και τους Ανθρώπους των επιχειρήσεών μας. Επιβεβαιώνει την συσπείρωση παλαιών και νέων μελών αλλά και την ενότητα που επιτάσσει η εποχή για το «τουριστικό γίγνεσθαι & επιχειρείν» στο νησί μας. Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Προεδρία της ΕΞΧ, υπογραμμίζουν το καθήκον μου να συνεχίσω να εκπροσωπώ με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και ως Έφορος Διεθνών Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων».

 Ο κ. Φεγγουδάκης Πέτρος, νέος Αντιπρόεδρος της ΕΞΧ επιστρέφοντας ενεργά στην ΕΞΧ δήλωσε:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη που με ψήφισαν μετά από απουσία μου οχτώ χρόνων από το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου. Τα τελευταία χρόνια, τουριστικά και όχι μόνο είναι δύσκολα. Εμείς οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο νέος Γεν. Γραμματέας, κ. Συράκης Ιωάννης στην δήλωσή του ανέφερε :

«Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ΕΞΧ για την καθολική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, που δίνει το έναυσμα για χάραξη μίας κοινής στρατηγικής ανάπτυξης, προώθησης και προβολής της Χιακής φιλοξενίας. Το νέο ΔΣ καλείται να «τρέξει» διαδικασίες και να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού, μέσα από δυναμικά κανάλια επικοινωνίας και συνέργειες, με όραμα και στόχο να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους επισκέπτες της Χίου, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας, στις σύγχρονες απαιτήσεις της meta-Covid εποχής. Η αναζήτηση και ανάπτυξη νέων προορισμών είναι πλέον δεδομένη και κύριο μέλημα μας είναι η Χίος να πάρει την θέση που της αξίζει, σύμφωνα με τα πρότυπα της βιώσιμης ανάπτυξης».

Η κ. Μίτση Αυγερινού, Ταμίας δήλωσε :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Ένωσης για την τιμή που μου έκαναν για δεύτερη φορά να εκπροσωπώ την Ένωση ξενοδόχων της Χίου. Με το νέο ΔΣ θα προσπαθήσουμε ενωμένοι να συμβάλουμε στη τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας. Με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και στις ιδέες».

Η Έφορος, κ. Τομάζου Μαρκέλλα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλα τα συμμετέχοντα μέλη. Θα συνεχίσω να εργάζομαι ώστε άπαντα τα μέλη να έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση των θεμάτων που αφορούν την Ενωσή μας και ελπίζω να βάλω ένα ληθαράκι στην ανάδειξη και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή θητεία!!» Πίσω από στατιστικές και νούμερα- αφίξεις, κλίνες, κρατήσεις- βρίσκεται πάντα ένας Άνθρωπος. Κύριο μέλημα της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου είναι να ενεργοποιήσει κάθε δυνατή «μονάδα», εμπλεκόμενη άμεσα ή έμμεσα με το «τουριστικό γίγνεσθαι» του Τόπου μας, ώστε η Χίος να έχει ουσιαστική και μετρήσιμη παρουσία στην πιο σημαντική παραγωγική δραστηριότητα χώρας μας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ