8.5.2023 16:30

"ΕΦΚΑ - ΝΑΤ... η κοροϊδία των συνταξιούχων ΝΑΤ στην Χίο δεν έχει όρια!!"

Ανακοίνωση της ΠΕΣ ΝΑΤ

Δεν είναι μια, δεν είναι δύο, δεν είναι τρείς οι καταγγελίες από συναδέλφους για μη εξυπηρέτηση από τον ΕΦΚΑ Χίου στους ασφαλισμένους του ΝΑΤ, με πιο πρόσφατη την σημερινή, που συνάδελφος μετέβη στον ΕΦΚΑ Χίου κατόπιν ραντεβού και εκεί του γνωστοποίησαν ότι «οι ασφαλισμένοι του ΝΑΤ δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τοπικά από τον ΕΦΚΑ, και πρέπει να πηγαίνουν στον Πειραιά για να βρούνε λύση στις υποθέσεις τους. 

Φυσικά υπάρχουν και τα τηλέφωνα καθώς και τα email, αλλά δυστυχώς υπάρχουν δεν υπάρχουν κανείς δεν απαντά!!

Κύριε Υπουργέ, καλές οι φιέστες σας και τα μεγάλα λόγια όσον αφορά τον ΕΦΚΑ, αλλά εμείς εδώ οι ακρίτες νησιώτες συνταξιούχοι του ΝΑΤ, δεν έχουμε που την κεφαλή κλίνη για την λύση των υποθέσεών μας, φυσικά ούτε οι πετσοκομμένες συντάξεις μας δεν αρκούν για ταξίδια στον Πειραιά, εκτός και αν εφεύρετε και κανένα…. “Travel pass”, δίνουμε μια ιδέα!!

"Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση", πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, είμαστε και εμείς Έλληνες πολίτες και έχουμε πληρώσει αδρά τόσα χρόνια στην αρμύρα για να έχουμε το δικαίωμα στην ασφάλιση και την εξυπηρέτηση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ