5.8.2013 15:37

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι 6 συλληφθέντες (ΦΩΤΟ)

Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι 6 συλληφθέντες της γνωστής υπόθεσης του φουσκωτού που μετέφεραν πυρομαχικά και πολεμικό υλικό στην Τουρκία.

Το βράδυ της Κυριακής παρουσία ισχυρής δύναμης της Αντιτρομοκρατικής επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής προκειμένου να ταξιδέψουν στον Πειραιά και από εκεί στο Μεταγωγών από όπου θα μεταφερθούν στις φυλακές καθώς κρίθηκαν άπαντες προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Μαζί με τους 6 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής  7 μαύρες σακούλες με το υλικό που βρέθηκε εντός του σκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα οριστεί τακτική δικάσιμος με το Δικαστήριο να πραγματοποιείται στη Χίο, τόπο τέλεσης του αδικήματος.

Το φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του πλοίου στον Πειραιά απέστειλε στον «π» ο δημοσιογράφος του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Cihan στην Αθήνα κ. Χατζή Χασάν.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ