25.10.2016 15:08

Δολιοφθορά (;) στη ΒΙ.ΑΛ.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ HOTSPOT

Αντιμέτωποι με την ασυνειδησία συμπολιτών μας ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας εργαζόμενοι, αστυνομικοί αλλά και μετανάστες στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς.

Αιτία αποτέλεσε η απόφαση ασυνείδητων να κλείσουν την παροχή του κεντρικού δικτύου που μεταφέρει το νερό από την γεώτρηση προς τη ΒΙ.ΑΛ.. Αποτέλεσμα ήταν το hotspot να ξεμείνει από νερό και η Πυροσβεστική να αναγκαστεί να μεταφέρει δύο βυτία προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες του κέντρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Χίου, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν κλείσει τη βάνα που βρίσκεται στην περιοχή των Βαβύλων. Όπως τονίζει ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. «Έχουν συμβεί κι άλλα περιστατικά που δεν έχουν γίνει γνωστά. Τις προάλλες πάλι άγνωστοι γέμισαν το δίκτυο με αφρό πολυουρεθάνης με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά και να διακοπεί η υδροδότηση. Ας καταλάβουν ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι αστεία. Σε πρώτη φάση βγάλαμε το «τιμόνι» από τη βάνα και θα προχωρήσουμε στη θωράκιση του δικτύου», σημείωσε ο ίδιος στον «π».

Το τι θα συνέβαινε βέβαια, που από οποιαδήποτε αιτία προκαλούταν πυρκαγιά στη ΒΙ.ΑΛ. ας το απαντήσουν τα «φωτεινά» μυαλά που προέβησαν σε αυτή την πράξη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ