8.8.2013 12:00

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου για τον θάνατο του Ν. Κυριακού

Σε καταπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. 408) της 7ης Αυγούστου 2013, αποφασίσθηκε ομόφωνα η έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος για τον θάνατο του Νικολάου Κυριακού, ο οποίος υπηρέτησε επί μακρόν την Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού.

«Ο Νικόλαος Κυριακός, όλα αυτά τα χρόνια, εργάστηκε ακούραστα για να περάσουν οι ιδέες, που αφορούν την αναβάθμιση του αυτοδιοικητικού, πολιτικού και κοινωνικού ιστού, για να γίνει πράξη αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας ως ιδανική πολιτική. Ήταν έντιμος και μαχητικός για τις ιδέες του. Ένας καθαρός και ανιδιοτελής ιδεολόγος, μακριά από κάθε τι που ευτελίζει την αυτοδιοικητική και πολιτική ζωή του τόπου, που αγάπησε και δραστηριοποιήθηκε».

Το Δ.Σ. αποφάσισε να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του, στην οποία θα επιδοθεί το παρόν ψήφισμα και να παρακολουθήσει αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου την νεκρώσιμη ακολουθία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ