3.6.2022 12:35

Δήμος Χίου - Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου “γιορτάζει” το Περιβάλλον, καθώς ο ΟΗΕ έχει ορίσει την ημέρα αυτή ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. 

Πολυάριθμες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης πραγματοποιούνται παγκοσμίως με κοινό στόχο να αντιληφθούμε όλοι μας ότι οι έννοιες “περιβάλλον“, περιβαλλοντική συνείδηση” και “περιβαλλοντική προστασία” μας αφορούν άμεσα. 

Σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτης Μανδάλας αναφέρει τα εξής: «Ο καθένας μας ξεχωριστά έχει τη δύναμη να συμβάλλει ενεργά και ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση αλλά με συνεργασία μεταξύ μας μπορούμε περισσότερα.

Με γνώμονα τα παραπάνω δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 5 Ιουνίου σε διάφορα σημεία σε κάθε Δημοτική Ενότητα και σας προσκαλούμε όλους ώστε να γνωριστούμε,να συνομιλήσουμε και να συμβάλουμε με τη συμμετοχή μας στην επίλυση των περιβαλλοντικών ζητημάτων του τόπου μας».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ