24.10.2016 10:41

Διαπλοκή, διαφθορά και φέσια η "συμφωνία της αλήθειας" της Ν.Δ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει σταματημό η κόντρα που έχει ξεσπάσει με ανακοινώσεις εκατέρωθεν , με αφορμή τον αποκλεισμό των έργων που αφορούν τη σχολική στέγη από το ΕΣΠΑ.

Με νέα ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, απαντά στη σχετική παρέμβαση της ΝΟΔΕ Χίου. συνδέοντας τα έργα του ΕΣΠΑ με τα σκάνδαλα με τα οποία σχετίζεται η ΝΔ. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Οι  δημόσιες  τοποθετήσεις  προϋποθέτουν  για να είναι  σοβαρές  και αξιόπιστες   τα αυτονόητα.Να έχεις κάτι καινούργιο να πεις ή να έχεις επιχειρήματα που αποδεικνύουν  ότι ψεύδεται κάποιος.Μάλλον όμως αυτά είναι πολυτέλεια  για τη ΝΟΔΕ που εξέδωσε ανακοίνωση μόνο και μόνο για να υποστηρίξει<<τον κήρυκα του θείου λόγου και γνωστό υβριστή>>,λέγοντας μας  ως συνήθως άλλα αντί άλλων.

Θα περιμέναμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αν υπάρχουν να μας πληροφορήσεiγια τις ώριμες μελέτες που έχουν γίνει από τον κ. Αντιδήμαρχο για το καλό του τόπου μας (που τόσο νοιάζεται)  και  εμείς δεν  ξέρουμε.

Προσπαθήστε να είστε μια σοβαρή  αντιπολίτευση και να συμβάλετε στην ανάπτυξη του τόπου μας γιατί δυστυχώς αυτό που έχετε  κάνει μέχρι τώρα είναι  ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.

Αντί λοιπόν να εκτίθεστε χωρίς λόγο απαντήστε μας:

Τι γίνεται με το δάνειο του Κήρυκα Χανίων του Προέδρου σας;έχετε σχέση με το σκάνδαλο της Siemens;και τέλος πότε σκοπεύετε να αποπληρώσετε τα δάνεια σας  που τα φορτώσατε στον Ελληνικό λαό που τόσο υποκριτικά νοιάζεστε.

Είστε το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των PanamaPapers, της λίστας Λαγκάρντ και των λιστών Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, είστε αυτοί που έχετε κάνει επάγγελμα τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, που τις έχετε καταστρώσει μαζί με  τα οργανωμένα συμφέροντα.

 Αυτά όλα αποτελούν την  "συμφωνία αλήθειας" της ΝΔ:

Διαπλοκή, διαφθορά και φέσια για τον ελληνικό λαό.

Επειδή λοιπόν ο κόσμος σας γνωρίζει σταματήστε τα ψέματα και τις ανοησίες και  δείξτε κάποια στιγμή σοβαρότητα για το καλό του τόπου μας.

 Ποτέ δεν είναι αργά".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ