24.3.2020 10:01

Δήμος Χίου: Όλοι οι Χιώτες να υψώσουν σημαίες στα μπαλκόνια τους

Να υψωθούν σε όλα τα μπαλκόνια των κατοικιών ελληνικές σημαίες με αφορμή την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας, καλεί μέσα από ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου.

Σε αυτή αναφέρει:

Με δεδομένη την προτεραιότητα της δημόσιας υγείας,ως γνωστόν φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ωστόσο, ως  ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής ο Δήμος Χίου καλεί όλους τους δημόσιους και κρατικούς φορείς,τις υπηρεσίες του νησιού, καθώς και τους πολίτες, να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στα καταστήματα των Υπηρεσιών τους και τις οικίες τους.

Ας γίνει όλο το νησί μας μία ηχηρή φωνή ελληνισμού, μια ζωντανή ανάμνηση της επετείου της εθνικής μας επανάστασης, ας κυματίσει παντού η γαλανόλευκη σημαία μας, παιανίζοντας συγχρόνως το μήνυμα του Ευαγγελισμού.

Σε τούτη την κρίσιμη ώρα, ας μη λησμονούμε τη γενναία μας ελληνική ψυχή που διαχρονικά και ιστορικά έχει αποδείξει σθένος, δύναμη και ηρωισμό. Έχει δώσει μάχες και έχει νικήσει. Ας σταθούμε όλοι μαζί συναγωνιστές και σε αυτήν τη μάχη με σταθερότητα, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα!

Πυξίδα και έμπνευση μας το ’21!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ