26.11.2018 17:07

ΒΙΝΤΕΟ | Μιχ. Ατσίπαπας σε Δικ. Σύλλογο Χίου: «Αφήστε τους συνταξιούχους ήσυχους»

«Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει μέλι και έχουν αρχίσει να λένε πολλά», είπε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΝΑΤ

Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε σχέση με την επιλογή του Δικηγόρου Κώστα Τριαντάφυλλου ως υπεύθυνου δικηγόρου για την προσφυγή των συνταξιούχων του ΝΑΤ που ζητούν πίσω τις παράνομες περικοπές των συντάξεών του, επιχείρησε ο πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ Μιχ. Ατσίπαπας.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ξεσπάθωσε εναντίον του Δικηγορικού Συλλόγου της Χίου λέγοντας:

«Πριν τον Κ. Τριαντάφυλλο ήρθαμε σε επαφή με πάρα πολλούς Δικηγόρους εκ των οποίων κάποιοι είναι προσωπικοί μου φίλοι. Όταν πήγαμε όλοι μας έλεγαν: «εμείς δεν είμαστε εργατολόγοι» και ότι δεν μπορούσαν να αναλάβουν. Περιμέναμε αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, ούτε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου. Η πρώτη πόρτα που άνοιξε ήταν αυτή του Κ. Τριαντάφυλλου και προς τιμήν του. Ήταν ο μοναδικός που στάθηκε δίπλα στους ναυτικούς ακόμα και όταν ήταν Βουλευτής. Τη μία μέρα του έλεγα κάτι και την επομένη ακολουθούσε επερώτηση τη Βουλή. Να αφήσουν τους συνταξιούχους ήσυχους. Αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει μέλι και τώρα λένε πολλά», είπε σε έντονο ύφος ο Μιχ. Ατσίπαπας.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Δ.Σ. Χίου είχε τοποθετηθεί δημόσια επί του ζητήματος των προσφυγών των συνταξιούχων του ΝΑΤ σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: « Ο Δ.Σ. Χίου και οι δικηγόροι συνάδελφοι επιθυμούμε στο εξής να μην προκαλούνται και να μην αναπαράγονται εντυπώσεις που δεν αντικατοπτρίζουν το πραγματικά υψηλό επιστημονικό επίπεδο των μελών μας που εργάζονται έντιμα και ευσυνείδητα όπως είναι γνωστό στη χιακή κοινωνία, και να μην «χειραγωγούνται» οι ενδιαφερόμενοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη να απευθύνονται σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία, αλλά σε συναδέλφους  της επιλογής τους».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ