16.3.2020 15:13

ΒΙΝΤΕΟ- Αγώνας ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου υπό τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μανδάλα και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου Νικόλαο Βορριά στο πλαίσιο ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών από τον κορονοϊό μοίρασαν σήμερα έντυπο υλικό προς τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά και εξυπηρετούν το κοινό (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ) καθώς και στον Εμπορικό Σύλλογο Χίου, ο οποίος ανέλαβε τη διανομή τους στα μέλη του.

Επιπλέον, διανομή έντυπου υλικού πραγματοποιήθηκε και στη δομή της ΒΙΑΛ, ενώ στη Βόρεια και Νότια Χίο εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο νησί συνέδραμαν καθοριστικά για την διανομή του εν λόγω υλικού προκειμένου να φτάσει σε όλα τα σημεία που εξυπηρετούνται πολίτες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ