20.3.2015 13:00

«Αξιοπρέπεια και ίσες παροχές για όλους» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην έννοια της αξιοπρέπειας των κοινωνιών αλλά και των λαών εστίασαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του νησιού μέσα από την καμπάνια ενημέρωσης που διοργάνωσαν στην είσοδο της Απλωταριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας.

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί με φυλλάδια στο χέρι ενημέρωσαν τους διερχόμενους για την έννοια της αξιοπρέπειας του ανθρώπου σε καθεστώς κρίσης ενώ ζήτησαν από αυτούς να αποτυπώσουν μέσα από μία ζωγραφιά τι σημαίνει γι’ αυτούς «αξιοπρέπεια» στη σημερινή εποχή.

«Σήμερα σε καθεστώς μνημονιακών πολιτικών είναι αναγκαίο κάθε άλλο παρά ποτέ να κατανοήσουμε την έννοια της αξιοπρέπειας στην καθημερινή μας ζωής όταν μάλιστα αυτές οι πολιτικές έχουν πλήξει ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης ώστε όλοι άνθρωποι να έχουν ισότιμη πρόσβαση στις κοινωνικές δομές», ανέφερε οι Κοινωνικοί Λειτουργοί στην κάμερα του Politischios.gr.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ