1.11.2016 15:45

Απεργεί η ΠΝΟ στις 24 Νοεμβρίου

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

«Η διάλυση του ΝΑΤ, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, η μείωση των επικουρικών συντάξεων και ο επαναϋπολογισμός των κύριων με σαφή μείωσή τους, αλλά και οι επιχειρούμενες νέες ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις, δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Επίσης, η διοίκηση της ΠΝΟ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στους Έλληνες ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να αγωνιστούν συσπειρωμένοι σε ένα μέτωπο κοινού αγώνα ενάντια στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που συνθλίβουν, στην κυριολεξία, τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ