23.10.2023 11:55

5 μόνιμοι ταχυδρόμοι και 2 ενοικιαζόμενοι για 42.700 κατοίκους – Βίντεο

Συσσωρευμένη η αλληλογραφία στη μονάδα διανομής της Φάρκαινας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Την εικόνα της πλήρους αποσύνθεσης των ΕΛΤΑ στη Χίο, περιέγραψε μέσα από δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Βορείου Αιγαίου Νικόλαος Μαναγούδης, στη σκιά της δυναμικής κινητοποίησης των κατοίκων των Καρδαμύλων το πρωί της Δευτέρας 23/10.

Όπως εξήγησε ο κ. Μαναγούδης η παρούσα χρονική συγκυρία βρίσκει τα ΕΛΤΑ της Χίου με 5 μόνιμους ταχυδρόμους και 2 ενοικιαζόμενους, οι οποίοι καλούνται να εξυπηρετήσουν 42.700 κατοίκους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ίδιου, όπου ως μόνιμος ταχυδρόμος καλείται να καλύψει τη γεωγραφική έκταση από τον Βροντάδο μέχρι τους Βαβύλους, που σε πληθυσμό φθάνει τους 7.800 κατοίκους.

«Κάνω κάθε μήνα 1.100 χιλιόμετρα διανομής. Είναι αδύνατη η εξυπηρέτηση», ανέφερε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για πλήρη απαξίωση των ΕΛΤΑ.

Συσσωρεύεται η αλληλογραφία

Εξαιρετικά διαφωτιστικά, ήταν όσα ανέφερε για την διανομή της αλληλογραφίας, επισημαίνοντας ότι, λόγω της μη ύπαρξης ταχυδρόμων και του κλεισίματος των υποκαταστημάτων σε Καρδάμυλα, Βροντάδο και Καλλιμασιά, αυτή συσσωρεύεται στη μονάδα διανομής της Φάρκαινας.

«Πρόκειται για πακέτα, λογαριασμούς και συντάξεις», κατέληξε ο ίδιος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ