3.6.2013 10:27

280 «απόφοιτοι» του Λαϊκού Πανεπιστημίου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

280 Χιώτες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν φέτος τα μαθήματα του Ανοικτού ΛαΪκού Πανεπιστημίου, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός είχε απήχηση κι ήταν κάτι που αποτελούσε ζητούμενο για την τοπική κοινωνία.

Μεθαύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ελληνικού Κάστρου», (παραλιακή Χίου), στο πλαίσιο του Β΄κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι», ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής στη Σχολή του ΑΝΤ1, & στο London Centre Managment και Σύμβουλος ΜΜΕ, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι ».
Με την διάλεξη αυτή ολοκληρώνονται τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου της διδακτικής περιόδου 2012-2013.
Ταυτόχρονα θα γίνουν και οι απονομές των πιστοποιητικών σπουδών στους σπουδαστές.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο με ανακοίνωση του απευθύνει ευχαριστίες στον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη και την κυρία Λίτσα Λύκου, Περιφερειακή σύμβουλο για την συμβολή και στήριξή τους στο να γίνει πραγματικότητα το ΑΛΠ στη Χίο, στην συντονίστρια του ΑΛΠ Χίου, κυρία Ροδόκλεια Μούνδουλα και τον κ. Δημήτρη Πεντερίδη που ήταν στην γραμματεία,  για την πολύτιμη βοήθεια και την άψογη συνεργασία τους, το «Ελληνικό Κάστρο» για την θερμή φιλοξενία των μαθημάτων στο χώρο του και βέβαια όλα  τα ΜΜΕ, για την φιλική υποδοχή και προβολή.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκλεχτούς προσκεκλημένους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και έδωσαν στις διαλέξεις τους τον καλύτερο εαυτό τους, και βέβαια στον Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, καθηγητή, σύμβουλο επικοινωνίας και ΜΜΕ, υπεύθυνο προγράμματος του Β΄κύκλου μαθημάτων του ΑΛΠ., για την υπέροχη δουλειά του την  γενναιοδωρία  και την αγάπη του.

Μια νέα διδακτική περίοδος μας περιμένει τον Σεπτέμβριο εξίσου και ίσως περισσότερο ενδιαφέρουσα και δημιουργική.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ