23.1.2024 10:36

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής δικτύων αποχέτευσης στο οδικό δίκτυο Καλλιμασιάς-Καταρράκτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ν. Χίου από τις 24/01/2024 ημέρα Τετάρτη και για όσες ημέρες χρειαστεί οι εργασίες κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου με τίτλο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ - ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ θα γίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλλιμασιάς - Καταρράκτη κάθετα επί του οδοστρώματος.

Για τις ανάγκες κατασκευής του έργου θα πραγματοποιηθεί εκσκαφή από την δεξιά πλευρά προς την αριστερή πλευρά του δρόμου και τοποθέτηση αγωγού με κατεύθυνση προς Χίο, πιο συγκεκριμένα στη βόρεια είσοδο/έξοδο Καταρράκτη, Θέση Καραβάς και έναντι υφιστάμενου αντλιοστασίου Α/Σ όπου θα πραγματοποιηθεί τομή κάθετα του οδοστρώματος.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύμφωνα με τους όρους της άδειας τομής και με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκληθούν ζημιές καθώς υπάρχουν τεχνικά ομβρίων υδάτων στην περιοχή. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις, ούτως ώστε να παραμένει σε κάθε φάση μια τουλάχιστον λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση ελεύθερη για την ασφαλή και ανεμπόδιστη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ