13.2.2018 10:40

63.816 ευρώ για τα δρομολόγια της Αμανής

ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ

Ένα από τα ελάχιστα μέτρα της περιβόητης ρήτρας Αμανής, θα συνεχίσει και φέτος ο Δήμος Χίου δαπανώντας συνολικά το ποσό των 63.816,88 ευρώ.

Στο πλαίσιο της σύμβασης με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου προβλέπεται η εκτέλεση δρομολογίου για τον γύρο της Αμανής μέσω κυκλικής διαδρομής 74 χλμ. 2 φορές την ημέρα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο και 3 φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τους υπόλοιπους μήνες. Επιπλέον, με βάση τη συγκεκριμένη σύμβαση, προβλέπεται η εκτέλεση του δρομολογίου Χίος- Αυγώνυμα- Σιδηρούνται  μήκους 76 χλμ, 2 φορές κάθε Τρίτη, τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο και 2 φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη για τους υπόλοιπους μήνες.

Το συνολικό κόστος της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 79.769,97€ ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. με τον Δήμο να καταβάλει το 80% και το υπόλοιπο 20% να καταβάλλεται από τους επιβάτες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ