3.8.2017 14:10

Στη Χίο αποστολή Γερμανών για τη καύση των απορριμμάτων

Στο στόχαστρο των Γερμανών μπαίνει η διαχείριση των απορριμμάτων της Χίου. Μετά την προ μηνών μετάβαση Δημάρχου και αντιδημάρχου Καθαριότητας στη Γερμανία με στόχο την διερεύνηση δυνατότητας εγκατάστασης μονάδας καύσης απορριμμάτων στη νότια Χίο, ακόμα μία εταιρία αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να μεταβεί στο νησί και να έρθει σε επαφή με στελέχη του Δήμου Χίου.

Έτσι το πρωί της Παρασκευής στελέχη γερμανικής εταιρίας θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση στο Δημαρχείο όπου θα παρουσιάσουν τη μελέτη που εκπόνησαν για τη δημιουργία κινητής μονάδας καύσης απορριμμάτων μικρής κλίμακας, στην περιοχή του ΧΥΤΑ.

Στη συνάντηση θα τεθούν εκτός των άλλων ζητήματα αδειοδότησης αλλά και χρηματοδότησης.

«Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους ενημέρωση πριν καταλήξουμε στις όποιες αποφάσεις. Είναι μία καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά του Δήμου», ανέφερε στον «π» ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ Σ. Συριώδης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ