25.1.2018 10:55

Ο Ελ. Ντουρουντούς νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής (;)

Τον Υποστράτηγο Ζησιμόπουλο ακολουθεί ο Αθ. Μπασιούκας που ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής στη Θεσσαλονική, λένε ασφαλείς πηγές στον «π»

Τον Υποστράτηγο Νικόλαο Ζησιμόπουλο που τοποθετήθηκε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην ΓΑΔΠ Κεντρικής Μακεδονίας φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο Αθανάσιος Μπασιούκας που το βράδυ της Τετάρτης προήχθη στο αξίωμα του Ταξίαρχου μετά την επιτυχημένη του θητεία στη Χίο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «π» ο κ. Μπασιούκας θα τοποθετηθεί ως βοηθός του Υποστράτηγου Ζησιμόπουλου, αφού είναι γνωστό ότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του το 2017 για τη θέση του Α.Δ. Χίου.

Σε ότι αφορά στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου τη θέση φαίνεται ότι θα καταλάβει ο μέχρι πρότινος Βοηθός του Ν. Ζησιμόπουλου στη ΓΑΔΠ Ελευθέριος Ντουρουντούς ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου μαζί με τον Αθανάσιο Μπασιούκα.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η πλήρωση της θέσης του Α.Δ. Χίου. Τα δύο σενάρια που υπάρχουν είναι πρώτον αυτή να καταληφθεί από τον Αστυνομικό Διευθυντή Γ. Κεβόπουλο, όμως η κυβέρνηση προβάλλει αντιστάσεις με δεδομένο ότι έχει εκφραστεί η άποψη ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού δεν πρέπει να περιέλθει σε χέρια Χιώτη ενώ κατά το δεύτερο σενάριο η θέση θα καταληφθεί από αστυνομικό υποδιευθυντή της γειτονικής Λέσβου που χθες προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ