9.2.2024 17:50

Κλειστή η Προκυμαία την Κυριακή το πρωί για τους Περιφερειακούς Αγώνες

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 από ώρα 10:00 έως 13:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος στην παραλιακή οδό του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα από το ύψος των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Χίου μέχρι και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «PLAN B», συμπεριλαμβανομένου του νότιου λιμενοβραχίονα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των περιφερειακών αγώνων σε δημόσια οδό.

Κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. 

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος κλπ.. 

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά τον κατάπλου – απόπλου πλοίων της γραμμής, καθώς και όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν. 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ