6.2.2018 10:54

Καίγεται για στέγαση σε σύγχρονο κτίσμα

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ και ανάπτυξη τμημάτων οι στόχοι της νέας διοίκησης του Φ.Ο. Κάμπου.

Την εγκατάσταση σε οίκημα που θα μπορεί να φιλοξενήσει τις δράσεις της έχει θέσει σε προτεραιότητα η νέα διοίκηση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου.

«Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα της σύγχρονης  στέγασης», τονίζει ο νέος πρόεδρος του, Νίκος Νικολούδης.

«Το κτίριο στα σχολεία του Κλούβα είναι παλιό  και η αίθουσα μικρή. Πρέπει επειγόντως να βρεθεί μια στέγη στον Κάμπο. Υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις, πιστεύω ότι θα λυθεί στο άμεσο προσεχές μέλλον», επισημαίνει με σιγουριά.

 Η  απόκτηση της θα επιτρέψει στη νεοσύστατη διοίκηση να εφαρμόσει το δεύτερο πυλώνα του σχεδιασμού της. Την ανάπτυξη των εργαστηρίων της.

Διατηρεί δύο τμήματα, των παραδοσιακών χορών όπου διδάσκει ο  Κώστας Σιταράς και της γυμναστικής ενηλίκων με δάσκαλο το Δημήτρη Ζώη.

«Η ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων είναι άμεσα συνυφασμένη με την εγκατάσταση σε νέα σύγχρονό χώρο», προσθέτει. Η ελκυστική στέγη   μπορεί να προσελκύσει μέλη, έχουμε πολλές ιδέες», προσθέτει.

Στις προθέσεις τους είναι να ιδρύσουν τμήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών,  Πιγκ πογκ και σκακιού.

Μ. Ζαννίκος

Θα ήταν παράλειψη αν δεν  αναφερόμαστε  στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο Μάρκο Ζαννίκο.

«Ο Μ. Ζαννίκος έκανε πάρα πολύ και καλή δουλειά, κυρίως  στα φορολογικά θέματα, αλλά πάλευε μόνος, δεν είχε  στήριξη», τονίζει.

Το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος:  Νίκος Νικολούδης

Αντιπρόεδρος: Κώστας Καρατζάς

Ταμίας: Δημήτρης Ζώης

Γ. Γραμματέας: Αγγελική Γαϊσίδη

Μέλος: Μαρία Τομάζου  Ζολώτα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ