Χίος Πόλη

9/11/17 19:06

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:26

Ημερίδα για την ασφάλιση των θαλασσίων καταστροφών από τη Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων

Μία ιδιαίτερου κύρους ομιλία με θέμα την προοπτική ασφάλισης των θαλασσίων καταστροφών διοργάνωσε η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων στο αμφιθέατρο του Ομίλου Αγγελικούση με την χορηγία της «Sigma Maritime».

Ο βασικός ομιλητής, Στέλιος Μαγκανάρης, έδωσε μια συνολική εικόνα των αρχών και πρακτικών οι οποίες εφαρμόζονται στο πλαίσιο των συμβάσεων ναυτασφαλίσεων και συνέχισε αναφερόμενος σε παραδείγματα πραγματικών καταστροφών προς μελέτη, όπου η ζημία εξεταζόταν υπό την οπτική γωνία των ασφαλιστών ενώ παράλληλα καταδεικνύονταν στην πράξη οι σύνθετες πτυχές του ζητήματος και τα σημεία που έπρεπε να ληφθούν υπόψη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη εισαγωγή από τον πρόεδρο της Ν. Λ. Χίων Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να διοργανώνονται περισσότερες τέτοιου είδους εκδηλώσεις  καθώς με τον τρόπο αυτό η ναυτιλιακή κοινότητα λαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Βασιλειάδης τίμησε την Μ. Γιασσά  της «Swedish Club Greece»  καθώς και τον κ. Μαγκανάρη με τον θυρεό της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση