9.11.2017 19:06

Ημερίδα για την ασφάλιση των θαλασσίων καταστροφών από τη Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων

Μία ιδιαίτερου κύρους ομιλία με θέμα την προοπτική ασφάλισης των θαλασσίων καταστροφών διοργάνωσε η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων στο αμφιθέατρο του Ομίλου Αγγελικούση με την χορηγία της «Sigma Maritime».

Ο βασικός ομιλητής, Στέλιος Μαγκανάρης, έδωσε μια συνολική εικόνα των αρχών και πρακτικών οι οποίες εφαρμόζονται στο πλαίσιο των συμβάσεων ναυτασφαλίσεων και συνέχισε αναφερόμενος σε παραδείγματα πραγματικών καταστροφών προς μελέτη, όπου η ζημία εξεταζόταν υπό την οπτική γωνία των ασφαλιστών ενώ παράλληλα καταδεικνύονταν στην πράξη οι σύνθετες πτυχές του ζητήματος και τα σημεία που έπρεπε να ληφθούν υπόψη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη εισαγωγή από τον πρόεδρο της Ν. Λ. Χίων Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να διοργανώνονται περισσότερες τέτοιου είδους εκδηλώσεις  καθώς με τον τρόπο αυτό η ναυτιλιακή κοινότητα λαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Βασιλειάδης τίμησε την Μ. Γιασσά  της «Swedish Club Greece»  καθώς και τον κ. Μαγκανάρη με τον θυρεό της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ