31.8.2023 11:09

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λ. Ενώσεως

Κλειστός ο δρόμος και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ανακοινώνει ότι από Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023 και μέχρι Σάββατο απόγευμα 2 Σεπτεμβρίου 2023 θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Λεωφόρου Ενώσεως από το ύψος του super market My Market και μέχρι το Βενζινάδικο του Ζενιώδη (E.Λ.Ι.Ν) και ο δρόμος θα είναι κλειστός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται από Χίο προς Καρφά και νοτιόχωρα, θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ι. Χρήστου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Καρφά προς Χίο, θα εξυπηρετείται από τον νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στην παραλία «Κοντάρι» και παραλιακά οδηγεί στη συμβολή με τη Λεωφόρο Ενώσεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί και γενικά οι χρήστες της οδού, να διέρχονται με χαμηλή ταχύτητα και με μεγάλη προσοχή στα σημεία που εκτελούνται τα έργα, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων και την προσωρινή σήμανση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ