Χίος Πόλη

6/2/18 11:48

τελ. ενημ.: 6/2/18 19:53

Αναβλήθηκε η δίκη για τα πασσαλάκια έπειτα από αίτημα του Δημοσίου

Για τις 6 Μαρτίου 2018 αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το Δημόσιο κατά της οικογένειας Σκαπινάκη, έπειτα από αίτημα του Δημοσίου που υπέβαλε η δικηγόρος Μαριάννα Αγγελίδου.

Το Δημόσιο ζήτησε προσεπίκληση του Δήμου Χίου με το σκεπτικό ότι ο Δήμος είναι ο κύριο νομέας της επίδικης λωρίδας περιμετρικά της ΒΙ.ΑΛ. και συνεπώς θα πρέπει ο ίδιος να καταθέσει για την υπόθεση.

Με το αίτημα αναβολής διαφώνησε η δικηγόρος Γρ. Αλοιμόνου τονίζοντας ότι η οικογένεια δεν συναινεί. «Το Δημόσιο έχει πάρει μία απόφαση για προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία οι πάσσαλοι αφαιρέθηκαν. Παρότι αφαιρέθηκαν και ο δρόμος είναι ανοιχτός δεν έχουν κάνει χρήση της συγκεκριμένης απόφασης», σημείωσε η κα. Αλοιμόνου καταλογίζοντας στο Δημόσιο όψιμο ενδιαφέρον για τις συνθήκες διαμονής προσφύγων και μεταναστών στη ΒΙ.ΑΛ..

Τελικά το Δικαστήριο στο οποίο προήδρευσε η Πρόεδρος Πρωτοδικών Μ. Τομπάζη έκανε αποδεκτό το αίτημα αναβολής διατάσσοντας ταυτόχρονα και παράταση των όσων προβλέπονται στην προσωρινή διαταγή μέχρι και τις 6 Μαρτίου.

Σε ότι αφορά στον Δήμο Χίου η Οικονομική Επιτροπή θα πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα παραστεί ή όχι στο επίμαχο Δικαστήριο.  

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση