17.1.2015 19:42

Ποιοι και γιατί στηρίζουν το ΚΙΔΗΣΟ στη Χίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεκαεννιά μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, υπογράφουν κείμενο με το οποίο εκφράζουν για πιο λόγο στηρίζουν το κίνημα.

 

Το κείμενο που υπογράφουν οι : Ηλίας Κ. Κλεισσά, Γραμματική Αλοιμόνου, Κώστας Αυγουστής, Στρτατής Βεϊογλάνης, Μιχάλης Γλύκας, Βαγγέλης Κανακάρη, Γιώργος Καρίτης,  Σίμος Κλαδιάς, Μανώλης Κράκαρης, Γιώργος Λύκος, Λίτσα Λίκου, Νίκος Μαυρέλος, Παντελής Μπουμπάρης, Νίκος Ξυλάς, Χρίστος Σύκας,Π. Σφακιανάκης,  Γιώργος Τσούρος, Στέφανος Φαρατζής, Στ. Χόνδρος, αναφέρει:

«Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ γιατί πιστεύουμε ότι για να αλλάξουμε την Ελλάδα χρειάζεται μια δύναμη ευθύνης, προοπτικής και αλλαγής, που δεν θα άγεται από τον τρόμο και δεν θα φέρεται από την οργή.

Συγκροτούμε μέτωπο με όλους τους προοδευτικούς πολίτες, όλους τους Δημοκράτες και Σοσιαλιστές για μια νέα αλλαγή. Οι αρχές μας οι αξίες μας οι προοδευτικές αντιλήψεις μας επιβάλλουν σαφή και διακριτική ιδεολογική και πολιτική στάση. Δεν επιτρέπουν ετεροκαθορισμένες ούτε και συμπεριφορές παρακουλουθήματος, έναντι ουδενός πολύ περισσότερο της συντήρησης

Η δύναμη στο ΚΙΝΗΜΑ μας είναι μόνο οι πολίτες.
Ξεκινάμε να χτίζουμε το ΚΙΝΗΜΑ μας με βάση τις αξίες μας.
Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ να υπάρξει Πολιτική, με Π κεφαλαίο, χωρίς εξαρτήσεις.

Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ για να οικοδομήσουμε την Μεταπελατειακή Ελλάδα των Αξιών, της Δικαιοσύνης, της Δημιουργίας, με την Ελληνίδα και τον Έλληνα πολίτη συμμέτοχους και τελικούς Κριτές με λόγο.

Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ  για να πολεμήσουμε όσους αντιμετωπίζουν το δημόσιο σαν πελατειακό λάφυρο.

Συμμετέχουμε ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να υπάρχει ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε όσους υπονόμευσαν και υπονομεύουν συνεχώς την δημοσιονομική αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να λογοδοτήσουν επιτέλους όσοι συνεχώς αυθαιρετούν ή παρασιτούν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί η Πατρίδα χρειάζεται και σήμερα ηγεσίες που βάζουν πρώτα την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί ως πολίτες πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία η εκπροσώπηση στη Βουλή εκείνων των Δυνάμεων που όταν ξέσπασε η κρίση ανέλαβαν τις ευθύνες τους με γενναιότητα και ξεκίνησαν τις μεγάλες αλλαγές που είχε ανάγκη η Χώρα και που σήμερα υπερασπίζονται την ανάγκη του αυτονόητου.

Συμμετέχουμε στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να αποκτήσουν φωνή και δύναμη χιλιάδες πολίτες που αισθάνονται ότι έχει υπονομευτεί το δικαίωμά τους να ακούγονται.

Σ΄ αυτές τις εκλογές  μιλάμε για το μέλλον. Το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Δεν κρυβόμαστε και δεν φυγομαχούμε. Είμαστε εδώ για να αντιπαρατεθούμε πολιτικά, με θέσεις και επιχειρήματα. Απέναντι στους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές. Απέναντι σε συντηρητικές απόψεις και νοοτροπίες.

Εμείς, το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ προβάλλουμε ένα νέο πρόγραμμα αλλαγής. Ένα προοδευτικό μεταρρυθμιστικό Πρόγραμμα. Το δικό μας πρόγραμμα. Το δικό μας μέλλον.
Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.   Πάμε!»

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ