22.5.2024 13:11

«Το ΠΑΣΟΚ τώρα μας λέει ότι ο κ. Μαλαφής κορόιδεψε τον κόσμο» (Video)

Στον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του ΠΑΣΟΚ Χίου και του Δημάρχου Χίου Γιάννη Μαλαφή, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σταμάτης Κάρμαντζης, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα από την ανακοίνωσή του, ουσιαστικά λέει ότι ο Γιάννης Μαλαφής κορόιδεψε τους πολίτες της Χίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κάρμαντζη

«Να σχολιάσω την ανακοίνωση χθες του ΠAΣΟΚ, η οποία τελικά είχε να κάνει με τις επισκέψεις και τις συναντήσεις του κ. Μαλαφή με υποψηφίους Ευρωβουλευτές της Ν.Δ..

Εγώ ερμηνεύω αυτή την ανακοίνωση ως παραδοχή εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ότι κορόιδεψε ο κ. Μαλαφής τους πολίτες της Χίου. Τους ξεγέλασε. Αυτό είπε με λίγα λόγια η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Γιατί αυτά τα οποία είχε δεσμευτεί, ότι θα συνεργαστεί, θα, θα, θα, έχουν γίνει αέρας.

Και αυτό φάνηκε πολύ σύντομα, μέσα από την οργισμένη ανακοίνωση, εν προκειμένω του ΠΑΣΟΚ, γιατί είμαι σίγουρος ότι και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Το ΚΚΕ μέσω του Μάρκου του Σκούφαλου νομίζω ότι βγάζει σπυράκια καθημερινά. Όμως όλοι εκείνοι τελικά στήριξαν τη δεύτερη Κυριακή τον κ. Μαλαφή για να πάρει 62% και εγώ 38%, ανεξάρτητα αν το πολιτικό μήνυμα ήταν την πρώτη Κυριακή, με 36-37% ο δικός μας συνδυασμός, 28% του κ. Μαλαφή και οι υπόλοιποι πιο πίσω. Άρα λοιπόν αυτό το οποίο ήδη υπάρχει στην περιρέουσα ατμόσφαιρα είναι ότι, ξεγελάστηκαν οι πολίτες. Αυτή την ώρα, όμως, ο κ. Μαλαφής θα κάνει τη δουλειά του.

Είναι δήμαρχος για τα επόμενα 4,5 χρόνια ακόμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται γιατί, ξέρετε, ότι μετά την απομάκρυνση από το Ταμείο, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ