14.3.2023 16:13

Συνάντηση Δημάρχου με τους αθλητές της Γυμναστικής Ακαδημίας Μαχητικών Αθλημάτων Χίου

Με το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη συναντήθηκαν αθλητές της Γυμναστικής Ακαδημίας Μαχητικών Αθλημάτων Χίου (GAMA CHIOS) από κοινού  με τον προπονητή τους sensei Ελευθέριο Κωνσταντακόπουλο, καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο καράτε.

Ειδικότερα, οι αθλητές Μιχαήλ Γεώργιος Βερβερακης (μαθητής Β’ Λυκείου - 1η θέση στο ομαδικό ΚΑΤΑ), Γεώργιος Τσαουσάκης (μαθητής Β’ Λυκείου - 1η θέση στο ομαδικό ΚΑΤΑ), Κωνσταντίνος Ντίσιος ( μαθητής Β’ λυκείου - 1η θέση στο ομαδικό ΚΑΤΑ και 3η θέση στο ατομικό ΚΑΤΑ) συνομίλησαν με το Δήμαρχο με επίκεντρο την ιδιαίτερα επιτυχημένη  συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών. Μαζί τους και ο μόλις 13 ετών Απόστολος Γκόρης που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε κ1 στο Ντουμπάι (ο μόνος από τη Χίο και ένας από τους δέκα Έλληνες αθλητές που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι).

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους άξιους αθλητές μας, όσο και στον προπονητή αλλά και τις οικογένειές τους που στηρίζουν σθεναρά την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Παράλληλα, τους ευχήθηκε ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες στην πορεία τους, επισημαίνοντας ότι όλοι μας είμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειές τους, καθώς τα δικά τους όνειρα γίνονται δικά μας όνειρα, τιμή και υπερηφάνεια.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ