8.4.2024 16:02

ΣυμμαΧία Αξιών - Συνάντηση με εκπροσώπους Τοπικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών Συλλόγων από τα Μαστιχοχώρια

Ο επικεφαλής και κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών συναντήθηκαν το Σάββατο 6 Απριλίου με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων καθώς και με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής της δημοτικής ενότητας Μαστιχοχωρίων στο Πυργί.

Η ισχυρή συμμετοχή και παρουσία ανθρώπων που νοιάζονται για το μέλλον των χωριών, μας χαροποίησε ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε και το μέγεθος της δικής μας ευθύνης.

Καταγράψαμε τα προβλήματα όσον αφορά θέματα αποκέντρωσης της λειτουργίας του Δήμου, καθημερινότητας, υποδομών, παιδικών χαρών, βρεφονηπιακού σταθμού, βιολογικών καθαρισμών (που σε κανένα χωριό δεν υπάρχουν), αξιοποίησης Λιμένα Μεστών, υποχρηματοδότησης των πολιτιστικών συλλόγων από την Δήμο Χίου, ποιότητας νερού, ανάδειξης μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς, αγροτικής οδοποιίας κ.α.

Ως Συμμαχία Αξιών δεσμευόμαστε στους πολίτες των Μαστιχοχωρίων ότι δεν θα παραμείνουμε στην καταγραφή αλλά θα επιμείνουμε, με την παρουσία μας και τις τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συμβάλλουμε σε μια μεγάλη προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ