21.8.2023 11:55

Στον Δήμαρχο η "χρυσή" Σοφιάνα Τσιάνου

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με τη Χιώτισσα αθλήτρια της Τεχνικής Κολύμβησης, Σοφιάνα Τσιάνου την οποία συνεχάρη για τις υψηλές αθλητικές της διακρίσεις και τη συμμετοχή της με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Κάιρο, όπου σημειώθηκε η σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε η άξια αθλήτριά μας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στο Ηράκλειο αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων στο Βελιγράδι της Σερβίας. Ο Δήμαρχος εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία που έχει καταγράψει σε τόσο νεαρή ηλικία σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα, με την πεποίθηση ότι η πορεία έπεται ακόμα πιο λαμπρή.

Παράλληλα, συγχαίρει και την οικογένεια της Σοφιάνας καθώς και τους προπονητές της για την υποστήριξη της σπουδαίας προσπάθειας της αθλήτριάς μας, ευχόμενος πολλές ακόμα επιτυχίες.   

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ