11.5.2020 16:41

Στ. Κάρμαντζης: «Να σταματήσει αναχρονιστικές και παλαιομοδίτικες πολιτικές ο κ. Τριαντάφυλλος»

Το γάντι της ανακοίνωσης της «Συμμαχίας Αξιών» σηκώνει ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, αναφορικά με τα αντιπλημμυρικά έργα του Καλοπλύτη και των Μεστών.

Σε παρέμβασή του ο κ. Κάρμαντζης επισημαίνει ότι η μοναδική συνδρομή της παράταξης Τριαντάφυλου είναι η αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε από το πρώτο δευτερόλεπτο της θητείας του.

Παράλληλα κατηγορεί τη «Συμμαχία Αξιών» για αναχρονιστική και παλαιομοδίτικη πολιτική.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η συνδρομή του κ. Τριαντάφυλλου στην ευόδωση των αντιπλημμυρικών έργων ήταν η γνωστή πολεμική που εξαπολύεται από το πρώτο δευτερόλεπτο της θητείας μας μέχρι και τούτη την ώρα.

Ωστόσο, τα ήδη πεπραγμένα της Δημοτικής μας Αρχής είναι αποτυπωμένα, καταρχάς, στη συνείδηση των συμπολιτών μας. Εν συνεχεία, σεις, να έχετε υπομονή για το μετρήσιμο και απτό έργο μας, το οποίο ήδη απολαμβάνουν οι δημότες μας, παρά τους λίγους μήνες της θητείας μας, και δη, υπό τις γνωστές, πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή κινούνται στη δημιουργική πορεία που περήφανα και καθαρά έχουν χαράξει και στην οποία προσκρούουν τα δικά σας ισοπεδωτικά σχέδια από κοινού με τις αναχρονιστικές και παλαιομοδίτικες πολιτικές σας μεθοδεύσεις.

Για τα συγκεκριμένα αντιπλημμυρικά έργα είναι γνωστή η ταραχώδης πορεία τους και τα μύρια προβλήματα που αντιμετώπισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παρά τις προσπάθειές της, τα οποία συνεχίζουν και επί των ημερών μας να υφίστανται, τόσο εξαιτίας της Αρχαιολογίας αναφορικά με το έργο Καλοπλύτη, όσο δε και με ιδιοκτησιακά θέματα που επηρεάζουν την πορεία στο αντιπλημμυρικό έργο Μεστών.

Για όλα αυτά, δυστυχώς, συνεχίζετε την αγαπημένη και προσφιλέστατή σας, μέθοδο της ψευδολογίας και της διαστρέβλωσης των γεγονότων, μιας και ο Δήμαρχος ουδέποτε αναφέρθηκε σε απώλεια των συγκεκριμένων έργων.

Αυτή λοιπόν την υπερφίαλη και κατεδαφιστική σας «βοήθεια» και πρακτική ο Δήμαρχος κα η Δημοτική μας Αρχή δεν τη χρειάζονται. Άλλωστε, ο χιώτικος λαός γνωρίζει καλά και τον τρόπο και τις πρακτικές με τις οποίες την αποτυπώσατε και εξακολουθείτε να την αποτυπώνετε μέχρι σήμερα.

Εμείς, προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά για το συμφέρον της Χίου και των ανθρώπων μας, ενώ εσάς, σας παραδίδουμε, για ακόμη μία φορά, στην κρίση των συμπολιτών μας, οι οποίοι διαθέτουν νου, γνωρίζουν και ξεχωρίζουν.

Σας συνιστούμε δε, ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ