8.11.2021 19:29

Σκληρή ανακοίνωση της "Συμμαχίας Αξιών" κατά του Νίκου Ξυλά

Σκληρή ανακοίνωση κατά του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Ξυλά, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ορκίστηκε στη θέση του παραιτηθέντος Μάρκου Μεννή, εξέδωσε η "Συμμαχία Αξιών", εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και κατά της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη.

Αναλυτικά ανέφερε:

Το πρωί ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος της ΣυμμαΧίας Αξιών και το μεσημέρι ανεξαρτητοποιήθηκε για το καλό του τόπου… Δήλωσε ότι σκοπός του είναι οι συνεργασίες, που εμείς ως Συμμαχία δεν κάνουμε.

Δεν δήλωσε ότι το μόνο που έχουμε αρνηθεί ως ΣυμμαΧία Αξιών είναι οι υπόγειες συναλλαγές στη βάση των θέσεων και των καρεκλών και ότι έχουμε μέχρι σήμερα όχι μόνο συνεργαστεί αλλά πρωταγωνιστήσει σε θέματα, που αφορούν στο καλό του τόπου.

Δεν δήλωσε ότι υπάρχουν έργα που δεν θα γίνονταν στη Χίο, χωρίς την δική μας επιμονή, όπως τα αντιπλημμυρικά Καλοπλύτη και Μεστών.

Δεν δήλωσε ότι εκεί που είμαστε απέναντι και «δεν συνεργαζόμαστε» είναι στα θέματα αδιαφάνειας, ρουσφετιού και κατασπατάλησης των πόρων του δήμου και των νομικών του προσώπων.

Δεν δήλωσε ότι εκεί που αντιστεκόμαστε είναι στην δημιουργία υπερδομής στη Χίο.

Δεν δήλωσε ότι εκεί που δηλώνουμε αντίθετοι είναι στις προσλήψεις συγγενών, κουμπάρων, φίλων και υποστηρικτών από το παράθυρο.

Δεν δήλωσε ότι εκεί που δεν συμβιβαζόμαστε είναι στις απευθείας αναθέσεις κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

Δεν δήλωσε ότι δεν κουραζόμαστε να πιέζουμε για μια διαφορετική δημοτική πολιτική ενεργούς προστασίας των δημοτών απέναντι στο κορονοϊό.

Δεν δήλωσε ότι μαζί με άλλες παρατάξεις προτείναμε την πραγματική μείωση των ανταποδοτικών και αντιταχθήκαμε στην απόφαση της δημοτικής αρχής να εισπράξει από τους Χιώτες περισσότερα ανταποδοτικά από ποτέ.

Κυρίως, όμως, δεν δήλωσε ότι όταν συμμετέχει κανείς σε μία παράταξη, η δημοκρατία υπαγορεύει την ηθική δέσμευση και τον σεβασμό σε αυτήν, και σε περίπτωση που διαφωνεί, συμμετέχει έστω σε μία συνάντηση και διατυπώνει την διαφωνία του πρώτα στο εσωτερικό της παράταξης, κάτι που ουδέποτε έκανε ο ίδιος.

Αυτά δεν τα δήλωσε ο κ. Ξυλάς, προφανώς διότι σε αυτά και σε πολλά άλλα έχει ήδη συμφωνήσει με την Δημοτική Αρχή.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ