18.9.2021 9:05

"Πρωτοφανής, κακόβουλη και μηδενιστική η κριτική από τον... ταξιδευτή των 5 χρόνων"

Στην αντεπίθεση πέρασε η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν στελέχη της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο», θέτοντας ως ζητούμενα την πορεία των έργων του Ιωνικού, τα πεπραγμένα του Νομικού Προσώπου αλλά και τα όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω από τη δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην ανακοίνωσή της η «Σύμπραξη Δημιουργίας» κάνει λόγο για κακόβουλη, ανυπόστατη και μηδενιστική επίθεση, χαρακτηρίζοντας ταξιδευτή 5 ετών τον Μανώλη Βουρνού που είχε αφήσει τον δήμο σε λειτουργία αυτόματου πιλότου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Είναι πρωτοφανής η κακόβουλη, ανυπόστατη και μηδενιστική επίθεση του κ. Βουρνού και των συν αυτώ στο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή. Είναι ο ίδιος, βέβαια, ο κ. Βουρνούς, ο ταξιδευτής των πέντε χρόνων που εν όσω απουσίαζε, έθετε σε αυτόματη λειτουργία το Δήμο με αποτέλεσμα να συσσωρευθούν τεράστια προβλήματα και παθογένειες. Δυστυχώς, καθώς φαίνεται βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία πτήσης και δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η Χίος αλλάζει καθημερινά, δυναμικά και προοδευτικά, όσα εμπόδια και να βάλουν, και εκείνος και οι λοιποί συνοδοιπόροι του, όσο κοντή μνήμη και να έχουν, όσο απίστευτο θράσος και αν πλαισιώνει το λόγο τους. Από την άλλη βέβαια κατανοούμε -όχι μόνο εμείς- αλλά κυρίως ο Λαός της Χίου- την απεγνωσμένη προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν κάπως την παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου.

Με αλλεπάλληλα ρεσιτάλ μηδενισμού, γκρεμίσματος, ισοπέδωσης επιχειρούν
–δυστυχώς- να πείσουν ότι έχουν λόγο και άποψη, υποτιμώντας όχι μόνο το έργο που συντελείται από το Δήμαρχο κα τη Δημοτική Αρχή αλλά και την κρίση όλων των ανθρώπων του νησιού μας, οι οποίοι γίνονται κοινωνοί του. Τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές είναι ιστορικώς αποδεδειγμένο ότι δεν βγαίνουν σε καλό. Το πολιτικό μίσος, η ρητορική του χάους και ο νιχιλισμός είναι ξεπερασμένες πρακτικές απομόνωσης και αφανισμού από τους πολιτικούς χάρτες των ανθρώπων που ούτε ξέρουν, ούτε μπορούν να αποβούν χρήσιμοι.

Εμείς, με λύπη και κατανόηση τους αφήνουμε στην κρίση των ανθρώπων της Χίου και συνεχίζουμε το δικό μας δρόμο δημιουργίας, χτίζοντας τη Νέα Χίο!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ