21.9.2021 7:05

Οριστικό τέλος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου με τη σφραγίδα των αντιπολιτεύσεων

Η «ΣυμμαΧία Αξιών» επαναφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας την ανάκληση της αρχικής απόφασης του σώματος

Άδοξο τέλος όπως όλα δείχνουν, θα έχει το εγχείρημα της δημιουργίας Αναπτυξιακού Οργανισμού με τη συμβολή των Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, αφού στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο οι αντιπολιτεύσεις αναμένεται να συσπειρωθούν κάτω από την εισήγηση του Κώστα Τριαντάφυλλου ώστε το σώμα να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση, πάνω στην οποία στηρίχτηκε η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χίου.

Μιλώντας στο ζωντανό διαδικτυακό podcast του Politischios.gr ο επικεφαλής της «ΣυμμαΧίας Αξιών» Κώστας Τριαντάφυλλος, επεσήμανε ότι, η αρχική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε να κάνει με προπαρασκευαστικές ενέργειες και οικονομοτεχνική μελέτη για τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

«Αυτή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, δεν εκτελέστηκε ποτέ. Αντ’ αυτής, είδαμε άλλες διαδικασίες κι εξαγγελίες για καταστατικό, επικάλυψη αρμοδιοτήτων με υπηρεσίες του δήμου αλλά και διάφορα ποσά που θα έπαιρναν τα στελέχη της εταιρείας ως αμοιβή. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία στόχευση της συγκεκριμένης εταιρίας», εξήγησε ο κ. Τριαντάφυλλος, λέγοντας ότι οι αντιπολιτεύσεις θα πάρουν πίσω την αρχική απόφαση ώστε αυτό το θέμα να συζητηθεί στο μέλλον υπό άλλους όρους.

Στηρίζει και ο συνδυασμός Καραβασίλη

Την πρόταση πάντως της «ΣυμμαΧίας Αξιών» έσπευσε να στηρίξει μέσα από παρέμβασή του στον «π» ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης, υπογραμμίζοντας ότι, ήταν κάτι που ούτως ή άλλως ήθελαν όλες οι αντιπολιτεύσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ