11.5.2022 13:43

Νομικό Πρόσωπο – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στους 7 παιδικούς σταθμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Εργασίες στα κτίρια των παιδικών σταθμών με φιλοξενία και μεταφορά παιδιών από τον Σεπτέμβρη

Ξεκίνησαν την Τρίτη 10/5 και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου οι εγγραφές παιδιών στους 7 παιδικούς σταθμούς του Νομικού Προσώπου με τη διαδικασία των τροφείων ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει πρόσκληση για την εγγραφή παιδιών με προγράμματα voucher.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας, προέτρεψε τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή και με τη διαδικασία των τροφείων και με τη διαδικασία των voucher ώστε να έχουνε περισσότερες πιθανότητες για την φιλοξενία των παιδιών τους σε έναν από τους 7 παιδικούς σταθμούς που διαχειρίζεται το Νομικό Πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία χρόνια ο συνολικός αριθμός των παιδιών που φιλοξενείται στους παιδικούς σταθμούς του Νομικού Προσώπου, φθάνει περίπου τα 320, με τις προβλέψεις για την επόμενη χρονιά να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Ως προς τη λειτουργία των παιδικών σταθμών για την επόμενη περίοδο, θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου του 2023.

Εκτεταμένες εργασίες

Εκτός των άλλων ο κ. Μανάρας, έσπευσε να προϊδεάσει και για την έναρξη εργασιών εντός του καλοκαιριού στους 7 παιδικούς σταθμούς ώστε να εναρμονιστούν με τα όσα προβλέπει το νέο Προεδρικό Διάταγμα για τη λειτουργία τους.

Έτσι, προκειμένου τα έργα να εκτελεστούν απρόσκοπτα αποφασίστηκε η παράλληλη διεξαγωγή εργασιών και λειτουργίας των παιδικών σταθμών με την παράλληλη επίσης μεταφορά και φιλοξενία παιδιών σε άλλους παιδικούς σταθμούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ