30.3.2022 15:21

Νίκος Λαμπρινούδης - "Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις Ξενάκη για το Ιωνικό Κολυμβητήριο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις δηλώσεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη περί λύσης στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με το Ιωνικό Κολυμβητήριο, μέσα από τη χρήση της εξωτερικής πισίνας, έκανε λόγο ο Νίκος Λαμπρινούδης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της «Πρωτοβουλίας».

Ο κ. Λαμπρινούδης, ερωτώμενος από τον «π» για το αν θεωρεί εφικτή την πρόταση του αντιδημάρχου Γιάννη Ξενάκη, σημείωσε ότι το να πιστεύει ο αντιδήμαρχος ότι μπορούν να γίνουν τόσο μεγάλες παρεμβάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σημαίνει ότι «είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο μηχανισμός της εξωτερικής πισίνας είναι εξολοκλήρου αχρηστεμένος έπειτα από πλημμύρα και χαρακτήρισε ως εξαιρετικά επικίνδυνο το σενάριο χρήσης των μηχανημάτων της μεγάλης εσωτερικής πισίνας στο καταδυτήριο.

«Τα μηχανήματα λόγω όγκου δεν μπορούν να μεταφερθούν από τη μία πισίνα στην άλλη» εξήγησε ο κ. Λαμπρινούδης με τον Παντελή Καμπούρη να συμπληρώνει ότι: «Ο αντιδήμαρχος δεν γνώριζε τη διαδικασία. Απλά άκουσε κάτι από έναν υπηρεσιακό και απλά το μετέφερε».

"Αν γίνουν αυτά που λένε πολύ φοβάμαι ότι απλά θα μπει η τέντα αλλά δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ξανά το Ιωνικό", κατέληξε ο κ. Λαμπρινούδης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ