29.3.2022 15:12

Λύση στο «Ιωνικό» μέσω της χρήσης της εξωτερικής πισίνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αναγκαιότητα παράδοσης του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου στον ανάδοχο εργολάβο του έργου της αντικατάστασης της τέντας, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα απ ότι αρχικά είχε εξαγγείλει η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, παρότι κάτι τέτοιο δημιούργησε αναστάτωση, ειδικά στις ομάδες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στις εθνικές κατηγορίες υδατοσφαίρισης, ήταν αναπόφευκτο αφού από τη μία ο ανάδοχος απειλούσε με «φυγή» από το έργο με ανοιχτό το ενδεχόμενο αποζημίωσης από τον Δήμο Χίου και από την άλλη, το έργο θα έμπαινε σε περιπέτειες με αποτέλεσμα τελικά την απένταξή του από το ΕΣΠΑ.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Ξενάκης, επεσήμανε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες έχουν δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε μέσα στον Μάιο, η εξωτερική πισίνα να είναι πλήρως λειτουργική αλλά και θερμαινόμενη, ακόμα και με τη χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού που θα αποσπαστεί από την κεντρική εσωτερική πισίνα η οποία θα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ