26.11.2021 16:56

Μετά από 35 χρόνια επιτέλους εργασίες στο κλειστό της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχές του 2022 ολοκληρώνονται οι εργασίες

Επισκευαστικές εργασίες πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου με στόχο τη εξυπηρέτηση αθλητών και αθλουμένων.

Στο σημείο ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας και ο Διευθυντής, Σ. Λίναρης αναφέρθηκαν στις επισκευαστικές εργασίες, σημειώνοντας ότι δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση εδώ και 35 χρόνια.

Για τον κ. Μανάρα τα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστήριο θα πρέπει να πληρούν τις σωστές προδιαγραφές καθώς φιλοξενούνται αθλητές εθνικών κατηγοριών:

«Κάθε σαββατοκύριακο φιλοξενούμε ομάδες για αυτό θέλουμε ένα κλειστό γυμναστήριο και αποδυτήρια σε άριστη κατάσταση, διότι αποτελεί έναν «πρεσβευτή» για το Δήμο μας αλλά και για το Νομικό Πρόσωπο».

Το ύψος του ποσού που διέθεσε ο Δήμος ξεπερνά τις 200.000 ευρώ με τον Γιάννη Μανάρα να εξηγεί ότι έχουν ξεκινήσει οι καθαιρέσεις επιχρισμάτων και θα ακολουθήσουν και αλλαγές στο δάπεδο. Μάλιστα θα αλλάξει και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τα είδη υγιεινής που όπως ανέφερε δεν ανταποκρίνονταν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Παρά την καθυστέρηση υλοποίησης του παραπάνω έργου ο κ. Μανάρας διαβεβαίωσε ότι σύντομα οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα νέα αποδυτήρια.

Ο κ. Λίναρης με την σειρά του, τόνισε ότι τα προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο ήταν αρκετά όχι μόνο για τους αθλητές αλλά και για το προσωπικό:

«Φιλοξενούσαμε αθλητές σε αποδυτήρια με πεπαλαιωμένα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα που δημιουργούσαν προβλήματα στους χρήστες αλλά και σε εμάς».

Τέλος, ο κ. Λίναρης,  έκρινε σημαντική την τμηματική αποκατάσταση του χώρου καθώς με αυτόν τρόπο δεν δημιουργούνται προβλήματα στη διεξαγωγή αγώνων.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ