16.9.2020 9:46

Μ. Σκούφαλος: «Θα εισάγουμε απορρίμματα από την Ικαρία και στη Χίο δεν ξέρουμε τίποτα»

Μυστικότητα και υπόγειες συνεννοήσεις καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκούφαλος, αναφερόμενος στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει στον Δήμο Ικαρίας, σχετικά με τη μεταφορά απορριμμάτων από το συγκεκριμένο νησί στον ΧΥΤΑ της νότιας Χίου.

Όπως είπε ο κ. Σκούφαλος ενώ στην Ικαρία ο Δήμος συζητά εντός του Δημοτικού Συμβουλίου πρόταση μεταφοράς απορριμμάτων στη Χίο, σε τοπικό επίπεδο η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει καμία απολύτως απάντηση, αρνούμενη μάλιστα ότι έχει υπάρξει κάποια συζήτηση για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σκούφαλος, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι συνάρτηση, αφενός της κατάστασης που επικρατεί στον ΧΥΤΑ της νότιας Χίου, αφετέρου του κόστους ενός τέτοιου εγχειρήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα επιτρέψουν ο λαός της Χίου και της Ικαρίας να πληρώσουν το «μάρμαρο» μίας τέτοιας κίνησης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ