16.5.2022 14:56

ΛΑΣ Δήμου Χίου - Στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα της Δ.Ε. Ιωνίας

Με αφορμή την αναφορά των προέδρων των κοινοτήτων της ΔΕ Ιωνίας, που αναφέρονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά της περιοχής, αποστείλαμε αίτημα προς τον κ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θεωρώντας ότι είναι προβλήματα ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα, για τις υποδομές, την πολιτική προστασία καθώς και πρακτικά ζητήματα λειτουργίας των κοινοτήτων, ζητούμε να συζητηθεί το θέμα άμεσα. Παραθέτουμε παρακάτω το αίτημά μας:

«κ. Πρόεδρε, 

σας επισυνάπτουμε την αναφορά – υπόμνημα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της ΔΕ Ιωνίας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες. 

Είναι προβλήματα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους δημοτικούς συμβούλους και από τους προέδρους εάν παρευρίσκονται, υπο μορφήν ερωτήσεων αλλά συνήθως ή παραβλέπονται οι απαντήσεις ή αποφεύγονται. 

Θεωρούμε ότι πρέπει να τεθούν προς συζήτηση στο μεθέπομενο δημοτικό συμβούλιο και έτσι θα δοθεί χρόνος ενημέρωσης τόσο στους αρμοδίους αντιδημάρχους όσο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να γίνει μια συζήτηση ολοκληρωμένη, να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις και να υπάρξουν οι δεσμεύσεις εκείνες που θα οδηγήσουν στην λύση των προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες».

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ