5.12.2022 14:43

Κώστας Τριαντάφυλλος: «Ο Δήμαρχος που δεν στήριξε στο ελάχιστο τη ναυτιλία εξήγγειλε κέντρο ναυτοσύνης»

Έντονη κριτική προσωπικά στον Σταμάτη Κάρμαντζη, ασκεί μέσα από δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τριαντάφυλλος, με αφορμή τη σημερινή εξαγγελία για δημιουργία «Κέντρου Ναυτοσύνης Χίου».

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος κατηγορεί τη δημοτική αρχή για έλλειψη αξιοπιστίας, προγραμματισμού και συνέπειας απέναντι στον ναυτικό κόσμο της Χίου, σημειώνοντας ότι εδώ και 3 χρόνια η δημοτική αρχή Κάρμαντζη δεν έχει κάνει το ελάχιστον για τη στήριξη της ναυτιλίας.

Αναλυτικά σημειώνει:

«Ο Δήμαρχος που δεν έδωσε μισό ευρώ για την ιατρική κάλυψη των ναυτικών στον Οίκο Ναύτου, ο Δήμαρχος που δεν δέχτηκε την ίδρυση Ναυτικού Μουσείου Καρδαμύλων, ο Δήμαρχος που δεν έκανε μισό βήμα μπροστά για το master plan του λιμανιού και δεν προχώρησε ούτε κατ' ελάχιστον το Chios marine forum που έχουμε προτείνει εδώ και τέσσερα χρόνια, σήμερα εξήγγειλε την μετατροπή του εμβληματικού κτιρίου του Ρεξ, με δεσμευμένη πολιτιστική χρήση, δυνάμει Προεδρικού Διατάγματος, σε «Κέντρο Ναυτοσύνης Χίου», χωρίς σχέδιο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πυξίδα. Καμία αξιοπιστία, καμιά συνέπεια, κανένας προγραμματισμός. Κανένας σεβασμός στους ναυτικούς».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ