20.9.2023 13:20

Κοινό μέτωπο ενάντια στη δημιουργία νέων δομών – Βίντεο

Την αντίθεσή τους σε κάθε απόπειρα δημιουργίας νέας δομής στη Χίο, επανέλαβαν με αφορμή τη σημερινή υπόθεση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων του Υπουργείου Μετανάστευσης, οι 4 υποψήφιοι Δήμαρχοι, Κώστας Τριαντάφυλλος (Συμμαχία Αξιών), Γιάννης Καραβασίλης (Χίος Μπροστά), Μάρκος Σκούφαλος (Λαϊκή Συσπείρωση) και Γιάννης Μαλαφής (Χίος για Όλους).

Και οι 4, επεσήμαναν ότι οι Χιώτες με συλλογική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν οριοθετήσει τις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην Κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία νέας δομής στο νησί, επισημαίνοντας ότι και μετά τις εκλογές το πλαίσιο θα παραμείνει ίδιο.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Νικολάρα, η οποία όπως εξήγησε, βρέθηκε στη Χίο προκειμένου να συμπαρασταθεί στους Χιώτες.

«Τα νησιά μας δεν θα μείνουν στη συνείδηση του κόσμου, ως νησιά εγκλωβισμού ανθρώπινων ψυχών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μικρά κέντρα καταγραφής και μόνο», ανέφερε η κα. Νικολάρα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ